Professionelt arbejdstøj til den aktive

Skal du have arbejdstøj, der holder, så skal du helt klart vælge KANSAS tøj, arbejdstøj eller fritidstøj. Det gør de professionelle og så kan du tilmed få prisgaranti.

KANSAS er bare mere professionel

Kansas er et dansk mærke med rødder helt tilbage fra 1952. Den danske virksomhed PALO, der siden 1920 havde produceret amerikansk inspireret arbejdstøj i denim, startede tøjmærket Kansas. Mærket Kansas er siden vokset til internationale dimensioner og har grundet sin store popularitet omgået en stor forvandling gennem årene – alle med henblik på størst mulige professionalisme, hvad angår designs, funktionalitet og komfort.

Selv om KANSAS producenten har mange år på bagen, så formår de at tænke ungt, innovativt og funktionelt. Et mærke vi som danskere sagtens kan være meget stolte af. Udvalget er enormt og tilmed yderst populært – se de mange varianter af KANSAS tøj og arbejdstøj her samt deres imponerende demo-video.

Kansas ejes i dag af Fristads Kansas Group og må siges at være et af de mest professionelle brands indenfor arbejdstøj. En af de største forhandlere af professionelt KANSAS arbejdstøj i Danmark er i dag Pro-Dress.com.

Skal du have arbejdstøj, der holder, så er der ingen tvivl om, at du skal vælge mellem de mange spændende modeller, der findes i KANSAS arbejdstøj, arbejdsjakker, arbejdsbukser og fritidstøj.

Professionelle virksomheder bruger professionelt arbejdstøj

Ingen tvivl om, at professionelle virksomheder i dag i overvejende grad gør brug af denne professionelle udbyder af arbejdstøj. KANSAS er bare professionel fra ende til anden. Der er tænkt i højeste niveau af funktionalitet samtidig med at komforten er i top. De mange smarte designs er en klar nødvendighed for at hamle op med mange andre spændende mærker på markedet indenfor fritidstøj, men arbejdstøjet er i høj grad også præget af smart og lækkert design, så du føler dig professionel og smart på én og samme tid.

Selv om der findes et væld af brancher, erhverv, servicefag og håndværker-retninger, så kan du være helt sikker på, at KANSAS kan matche dit behov for smart, praktisk og slidstærkt arbejdstøj. Deres teknologier, designs og materialer er uovertrufne, hvilket også har gjort dem til nogle af de førende indenfor deres branche.

Få KANSAS arbejdstøj med prisgaranti

Selv om KANSAS tøj, arbejdstøj og fritidstøj langt fra ligger i den billigste ende af skalaen, så er pengene dog godt givet ud, da kvalitet, slidstyrke og funktionalitet hurtigt tjener sig hjem. Dog finder du Danmarks nok billigste udbyder af KANSAS arbejdstøj Pro-Dress.com med prisgaranti, hvilket vil sige, at uanset hvor billigst ud finder KANSAS tøj andre steder, så matches prisen. Se mere om KANSAS tøj, arbejdstøj og fritidstøj med prisgaranti her.

Du kan få demobus ud til DIN virksomhed

KANSAS tilbyder et stort udvalg af fritidstøj og arbejdstøj til både private som virksomheder. Forhandleren Pro-Dress.com tilbyder eksempelvis mulighed for at få en demobus ud til din virksomhed, så I sammen kan vælge de professionelle mærker, der matcher jeres behov. Ingen tvivl om, at hvis du og din virksomhed vil fremstå professionelt og tilmed have kvalitet for alle pengene, så er det KANSAS arbejdstøj I skal vælge – og hvorfor skulle I andet, når det er muligt at få KANSAS med prisgaranti.

You might also like

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.